Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka
Rad nije dostupan
diplomski rad
Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka

Generalić, Boris
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet elektrotehnike i računarstva

Citirajte ovaj rad

Generalić, B. (2018). Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336

Generalić, Boris. "Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336

Generalić, Boris. "Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336

Generalić, B. (2018). 'Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, citirano: 14.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336

Generalić B. Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva; 2018 [pristupljeno 14.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336

B. Generalić, "Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.