prikaz prve stranice dokumenta Kombiniranje informacija o strukturi proteina i RNA u razvoju nove funkcije bodovanje temeljene na dubokom učenju
Rad nije dostupan
diplomski rad
Kombiniranje informacija o strukturi proteina i RNA u razvoju nove funkcije bodovanje temeljene na dubokom učenju

Martinović, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet elektrotehnike i računarstva

Citirajte ovaj rad

Martinović, I. (2022). Kombiniranje informacija o strukturi proteina i RNA u razvoju nove funkcije bodovanje temeljene na dubokom učenju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:765597

Martinović, Ivona. "Kombiniranje informacija o strukturi proteina i RNA u razvoju nove funkcije bodovanje temeljene na dubokom učenju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:765597

Martinović, Ivona. "Kombiniranje informacija o strukturi proteina i RNA u razvoju nove funkcije bodovanje temeljene na dubokom učenju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:765597

Martinović, I. (2022). 'Kombiniranje informacija o strukturi proteina i RNA u razvoju nove funkcije bodovanje temeljene na dubokom učenju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:765597

Martinović I. Kombiniranje informacija o strukturi proteina i RNA u razvoju nove funkcije bodovanje temeljene na dubokom učenju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva; 2022 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:765597

I. Martinović, "Kombiniranje informacija o strukturi proteina i RNA u razvoju nove funkcije bodovanje temeljene na dubokom učenju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:765597

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.