prikaz prve stranice dokumenta Ostvarenje sustava preporučivanja na temelju analize mreže sastavnica i podataka o popularnosti proizvoda
Rad nije dostupan
diplomski rad
Ostvarenje sustava preporučivanja na temelju analize mreže sastavnica i podataka o popularnosti proizvoda

Jovanović, Marin
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet elektrotehnike i računarstva

Citirajte ovaj rad

Jovanović, M. (2023). Ostvarenje sustava preporučivanja na temelju analize mreže sastavnica i podataka o popularnosti proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:713859

Jovanović, Marin. "Ostvarenje sustava preporučivanja na temelju analize mreže sastavnica i podataka o popularnosti proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:713859

Jovanović, Marin. "Ostvarenje sustava preporučivanja na temelju analize mreže sastavnica i podataka o popularnosti proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:713859

Jovanović, M. (2023). 'Ostvarenje sustava preporučivanja na temelju analize mreže sastavnica i podataka o popularnosti proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, citirano: 27.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:713859

Jovanović M. Ostvarenje sustava preporučivanja na temelju analize mreže sastavnica i podataka o popularnosti proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva; 2023 [pristupljeno 27.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:713859

M. Jovanović, "Ostvarenje sustava preporučivanja na temelju analize mreže sastavnica i podataka o popularnosti proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:713859

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.