prikaz prve stranice dokumenta Uključivanje korisničkih interakcija u proces treniranja modela strojnog učenja za procjenu kvalitete usluge YouTube
Rad nije dostupan
diplomski rad
Uključivanje korisničkih interakcija u proces treniranja modela strojnog učenja za procjenu kvalitete usluge YouTube

Knežević, Tina
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet elektrotehnike i računarstva

Citirajte ovaj rad

Knežević, T. (2021). Uključivanje korisničkih interakcija u proces treniranja modela strojnog učenja za procjenu kvalitete usluge YouTube (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:353083

Knežević, Tina. "Uključivanje korisničkih interakcija u proces treniranja modela strojnog učenja za procjenu kvalitete usluge YouTube." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:353083

Knežević, Tina. "Uključivanje korisničkih interakcija u proces treniranja modela strojnog učenja za procjenu kvalitete usluge YouTube." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:353083

Knežević, T. (2021). 'Uključivanje korisničkih interakcija u proces treniranja modela strojnog učenja za procjenu kvalitete usluge YouTube', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:353083

Knežević T. Uključivanje korisničkih interakcija u proces treniranja modela strojnog učenja za procjenu kvalitete usluge YouTube [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva; 2021 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:353083

T. Knežević, "Uključivanje korisničkih interakcija u proces treniranja modela strojnog učenja za procjenu kvalitete usluge YouTube", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:353083

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.