Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva
Citirajte ovaj rad
Generalić, B. (2018). Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336
Generalić, Boris. "Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336
Generalić, Boris. "Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336
Generalić, B. (2018). 'Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, citirano: 29.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336
Generalić B. Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva; 2018 [pristupljeno 29.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336
B. Generalić, "Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336