Rad nije dostupan
diplomski rad
Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka

Boris Generalić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet elektrotehnike i računarstva
Citirajte ovaj rad...

Generalić, B. (2018). Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336

Generalić, Boris. "Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336

Generalić, Boris. "Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336

Generalić, B. (2018). 'Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, citirano: 18.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336

Generalić B. Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva; 2018 [pristupljeno 18.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336

B. Generalić, "Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:444336