Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva
Citirajte ovaj rad
Mikulan, B. (2024). Segmentacija sastojaka na slikama hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:663864
Mikulan, Bruno. "Segmentacija sastojaka na slikama hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:663864
Mikulan, Bruno. "Segmentacija sastojaka na slikama hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:663864
Mikulan, B. (2024). 'Segmentacija sastojaka na slikama hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:663864
Mikulan B. Segmentacija sastojaka na slikama hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva; 2024 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:663864
B. Mikulan, "Segmentacija sastojaka na slikama hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:663864