prikaz prve stranice dokumenta Metrike za procjenu kvalitete kontrole šećerne bolesti temeljene na kontinuiranom mjerenju glukoze
No public access
master's thesis
Metrike za procjenu kvalitete kontrole šećerne bolesti temeljene na kontinuiranom mjerenju glukoze

Aradski, Igor
University of Zagreb
Faculty of Electrical Engineering and Computing

Cite this document

Aradski, I. (2023). Metrike za procjenu kvalitete kontrole šećerne bolesti temeljene na kontinuiranom mjerenju glukoze (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Electrical Engineering and Computing. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:402162

Aradski, Igor. "Metrike za procjenu kvalitete kontrole šećerne bolesti temeljene na kontinuiranom mjerenju glukoze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Electrical Engineering and Computing, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:402162

Aradski, Igor. "Metrike za procjenu kvalitete kontrole šećerne bolesti temeljene na kontinuiranom mjerenju glukoze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Electrical Engineering and Computing, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:402162

Aradski, I. (2023). 'Metrike za procjenu kvalitete kontrole šećerne bolesti temeljene na kontinuiranom mjerenju glukoze', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Electrical Engineering and Computing, accessed 29 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:402162

Aradski I. Metrike za procjenu kvalitete kontrole šećerne bolesti temeljene na kontinuiranom mjerenju glukoze [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Electrical Engineering and Computing; 2023 [cited 2024 April 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:402162

I. Aradski, "Metrike za procjenu kvalitete kontrole šećerne bolesti temeljene na kontinuiranom mjerenju glukoze", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Electrical Engineering and Computing, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:168:402162

Please login to the repository to save this object to your list.